Medlemsskaber og certificeringer

ISO 9001:2015 certificeret

Hos HP el-service går vi meget op i kvalitet - og det er ikke kun i det arbejde, vi lægger ude hos kunderne, men hele vejen rundt om virksomheden: kunderne, medarbejderne, leverandørerne og andre samarbejdspartnere. For os handler det hele tiden om at stræbe efter at levere det bedste, vi har. Derfor arbejder vi med et kvalitetsledelsessystem, som er i overensstemmelse med kravene i ISO 9001:2015 standarden.

Vi er ISO 9001 certificeret i:

  • Opstilling, montering, idriftsætning, eftersyn, reparation og nedlukning (i forbindelse hermed også tømning) af anlæg med fyldning større end 2,5 kg kølemiddel.
 

ABA

Har du fået krav fra dit myndigheder om at installere et automatisk brandalarmanlæg (ABA-anlæg)? Har dit forsikringsselskab givet dig mulighed for nedsættelse af brandforsikringspræmien, hvis du har installeret et ABA-anlæg? Eller sætter du bedre sikring af bygninger, værdier og ikke mindst personer i højsædet?
Så kontakt HP el-service.

ABA-anlæg installeres for at opdage en begyndende brand og til at alarmere brandvæsenet. Det fungerer ved, at røg- eller termodetektorer registrerer brand på et tidligt tidspunkt og du får dermed større mulighed for at sikre menneskeliv og dine værdier.

 

KMO

HP el-service A/S er virksomheds- og persongodkendt af KMO til at arbejde med installering, vedligeholdelse og servicering af køle-, luftkonditionerings- og varmepumpeudstyr samt genvinding af kølemiddel ift. gældende F-Gas forordning 303/2008. KMO står for Kølebranchens Miljøordning og er udpeget af Miljøstyrelsen til at varetage autorisation af virksomheder og personale, der arbejder med kølemidler.

HP el-service er autoriseret til at arbejde med alle typer anlæg også de, der har kølemiddelfyldninger over 2,5 kg.

 

Blue install

Helt i tråd med vores ønske om at levere kompromisløs kvalitet hele vejen igennem er HP el-service selvfølgelig med i BLUE INSTALL konceptet, som står for den stærkeste og mest kvalificerede rådgivning inden for el-installationer, ventilation, belysning, klimaanlæg, sikring og kommunikation.

Samarbejdet mellem os som Blue Install installatør og elgrossisten Solar sikrer, at vores kunder rådgives til de bedste løsninger mht. energioptimering. Blue Install konceptet er et gensidigt forpligtende samarbejde om uddannelse, kvalitetssikring, produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringsdygtighed.

 

AKB

HP el-service lever som medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening (AKB) op til den omfattende lovgivning, der er på køleteknik området. Installation og servicering af køleteknik må i Danmark kun foretages af et autoriseret firma og med både vores ISO 9001 certificering og medlemskab af AKB efterlever HP el-service fuldt ud disse krav.

HP el-service er ligeledes i fuld gang med at blive tilsluttet AKB’s helt nye AKB-Garanti ordning, der fungerer som en branchegaranti. Ordningen har til formål at give den private forbruger endnu højere sikkerhed og tryghed for AKB-medlemmets uddannelses- og godkendelsesniveau samt ansvarsforsikring. Læs mere om AKB-Garanti her.

 

TEKNIQ

Som kunde hos HP el-service er du i trygge hænder. Først og fremmest fordi vi er gode håndværkere og sætter høje standarder til os selv og vores arbejde og dernæst er HP el-service som medlem af Installatørernes Organisation forpligtet til hele tiden at opkvalificere og uddanne vores medarbejdere, anvende og rådgive om de bedste og mest nutidige løsninger til gavn for dig som kunde.

Tekniq er installationsbranchens fælles arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Anvender du en el-installatør, der er medlem af Tekniq er du dækket ind af Tekniq’s garantiordning - læs mere her.

 

VE Godkendt

VE-godkendelsesordningen er den statslige ordning for installatører af små VE-teknologier som f.eks. varmepumper.

Fra 1. april 2021 vil der være krav om, at installation af varmepumper skal ske med en VE-godkendt virksomhed for at kunne udløse energisparetilskud.

VE-godkendelsesordningen udspringer af EU’s VE-direktiv og skal sikre en høj kvalitet i installationerne – og dermed forbedre effektiviteten af eksempelvis varmepumperne. Kravet om VE-godkendelse gælder uanset hvilke kompetencer, godkendelser og erfaringer, man ellers måtte have.