Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Webshop

Hvidevarer af høj kvalitet hos HP el-service

HP el-service A/S har handlet med hvidevarer siden 1989, og startede med en hvidevarerbutik i hjertet af Bjerringbro i Midtjylland. Idag er butikken udskiftet med et showroom, og produkterne er kommet online. HP el-service har fokus på at levere hvidevarer af høj kvalitet tæt kombineret med god kundeservice. Idag forhandles hvidevarer fra nogle af landets

bedste og mest anerkendte producenter, heriblandt Samsung, Siemens, AEG, Gorenje, Zanussi, LG, Bosch, Miele, Vestfrost, Voss, Electrolux og mange flere. Hos HP El-service har vi et stort udvalg af kvalitets hvidevarer til lave priser som passer til netop dine behov, og alle vores hvidevarer leveres altid med 2 års reklamationsret.

Hvidevarer som passer til dine behov

Når du skal have nye hårde hvidevarer er det vigtigt at du sætter dig godt ind i dine hvidevarebehov; skal du have et komfur med både ovn og kogeplader, eller vil det være bedre pladsbesparende induktionskogeplader og en indbygningsovn? Skal vaskemaskinen være med quick-program og timer? Eller tørretumbleren med uld-program og lavt lydniveau?
Spørgsmålene kan være mange, og hvad enten du ligger vægt

på pris, funktioner, energiforbrug eller design, så vil vi hos HP el-service gøre vores bedste for at besvare dem alle og imødekomme dine ønsker og krav til nye hvidevarer. Du er velkommen til at klikke dig rundt på vores webshop og se vores store udvalg af hvidevarer ligefra opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe og frysere til støvsugere, emhætter og varmepumper.


Den rette rådgivning til de rigtige hvidevarer

Hos HP el-service sidder vi altid klar til at besvarer dine spørgsmål og give dit den rette rådgivning og vejledning til dit næste hvidevarerkøb. Vi har veluddannet fagpersonale som sidder klar ved telefonerne - ring på Tlf: 87 51 12 00 eller skriv kontakt os her